Haken voor Kerst als versiering of kado

Gepubliceerd op 11 november 2022 om 18:57

Vindt jij de lange avonden ook zo fijn, heerlijk met een haakwerk of een breiwerk op jouw favoriete handwerkplek.

Als de dagen korter worden begint ook het gekriebel om alvast voor de kerst te gaan haken of breien. Het internet wordt afgezocht naar leuke patroontjes ( het liefst gratis haakpatronen of breipatronen). Hieronder kun je inspiratie op doen met een aantal gratis patronen kooppatronen, maar patronen kun je natuurlijk ook talloos vinden op het internet met de zoekfunctie Haken voor Kerst, Kerst Haken ect. Haak of brei jij voor kerst graag wat om kado te geven? of ter versiering?? Maar het kan natuurlijk zomaar een haakwerk of breiwerk zijn om heerlijk ontspannen de lange avonden door te komen.

Wil je liever breien maar dan bijvoorbeeld een leuke trui voor dames, heren of kids om deze tijdens de feestdagen te kunnen geven? Dan hebben wij ook een aantal leuke boeken en bijbehorend garen zoals Novita 7 Brothers of Novita Nalle waarmee je een lekkere warme trui of vest kan breien. Of kijk voor de boekjes van Boven de Wolken 22 mijn eerste Breiwerkje of deze 

Ook hebben we een aantal breipakketten voor sokken breien, polswarmers breien, omslagdoek haken, sjaals breien ga zo nog maar even door. Ook bij de boeken kun je naar hartenlust shoppen.

Even een vraag, Ik ben namelijk reuze benieuwd, ben jij een haakster/ haker of een breister/ breier? Laat me dat weten in een reactie onderaan dit bericht, dat vinden wij altijd leuk. En dan hebben we nog wat in petto.....

we gaan in December nog een aantal leuke aanbiedingen en akties doen via de webshop www.wolengaren.com en Instagram https://www.instagram.com/handwerkhoek_monique/  maar ook op de facebookpagina https://www.facebook.com/NaaiatelierenhandwerkhoekMonique  als je ons nog niet volgt op een van beide doe dat dan gelijk, want de akties / giveaway's worden via deze social media kanalen aangekondigd. Zeg nou eerlijk wat is er leuker dan wat te winnen of met een leuke korting te kopen als het om jouw hobby gaat.

Maar je kan natuurlijk alvast een keuze maken om aan de slag te gaan. Kijk hieronder of wandel door de website ;)

Dankjewel voor het lezen van mijn Blog, hopelijk tot de volgende keer.

Oh vergeet niet een reactie te vermelden wat jouw favoriete hobby is!

Lieve groet Monique

Reactie plaatsen

Reacties

Paulien (HaakTijd)
een jaar geleden

Tegenwoordig Haakster, vroeger Breister