Verzending en Retourneren

 

 

LEVERTIJDEN EN BEZORGING

Beste klant, we willen je verzoeken er  rekening mee te houden dat onze verzendmaatschappijen het extra druk hebben deze periode van het jaar. De verzending van jouw pakket kan langer duren dan je normaal gewend bent.
Zodra je pakket onderweg is, sturen wij je via de email een bericht. Alvast veel handwerkplezier gewenst!

Let op: Het is niet mogelijk om jouw bestelling te versturen naar een postbus.

VERZENDKOSTEN

Wat zijn de verzendkosten?

in Nederland

Brievenbuspakket €3,95 
Pakket (DHL Pick up Point) tot 10Kg. € 4,75

Pakket thuisbezorging tot 10Kg. € 5,95 
Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49,95

naar Buitenland pakketten tot 5Kg.

België pakket tot 2 Kg. € 8,75 pakket tot 5Kg. € 11,75

Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 75,00

Duitsland, Denemarken en Frankrijk pakket tot 2 Kg. € 9,25 pakket tot 5Kg. € 18,75

Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 120,00

Overige EU landen € 15,95 tot max. 2 kilo

Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 180,00

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket in Nederland, voor landen buiten Nederland raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wolengaren.com

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Je kan er ook voor kiezen om je bestelling bij Wol en Garen te retourneren. Let er wel op dat je het geld van ons krijgt teruggestort en niet direct in de winkel ontvangt.

 

Wie betaalt de kosten voor een retourzending?

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Stuur je de gehele bestelling retour? Dan word het order bedrag met de verzendkosten die bij uw order in rekening zijn gebracht, terug van ons.

 

Wanneer ontvang ik mijn geld van een retourzending?

Na ontvangst van je retourzending ontvang je zo snel mogelijk een bevestigingsmail. Binnen 14 dagen na de bevestigingsmail storten wij het geld terug, mits de retourzending in goede orde retour ontvangen is.