Een Nieuw Brei Avontuur!

Gepubliceerd op 6 april 2021 om 18:31

Ik ga een nieuw avontuur beginnen!

Nadat ik een oproep voor testbreien zag staan op de Instagrampagina van @theknitstitch dacht ik,

als ik een breipatroon kan ontwerpen, (wat voor mij de eerste keer was, en zeker niet de laatste), dan moet het toch ook lukken om een Engelstalig breipatroon te ontcijferen. En daarom reageerde ik. Melanie van The Knit Stitch reageerde snel op mijn bericht en na wat over en weer mailen mag ik nu gaan testbreien. Hoe leuk is dat!

Het garen is voor mij ook nieuw en ik ben dan ook erg nieuwsgierig over het hoe en wat van dit garen. Daar komt nog een vervolg op. Wat ik wel kan verklappen is dat het gaat om een zomertop met het garen van We Are Knitters, the cotton wool. Het patroon is inmiddels binnen. Het garen is bestel. Nu wachten tot het garen geleverd wordt. 

Daarom voor nu bedankt voor het lezen en graag tot het vervolg van deze Blog/ Stories.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.