Wat geef jij kado??

Gepubliceerd op 14 april 2022 om 22:02

Hallo Blog-lezer, Leuk dat je er weer bent.

Ik heb nu eens gekozen om een paar Kadotips te geven ;) 

Soms denk je maak ik zelf wat om te geven? Of denk je, ik wil mijn creatieve moeder, oma, vriend of vriendin, collega of..... wie dan ook een kado geven dat ze zelf aan de slag gaan om wat te haken of breien, punchen of..... Er zijn tal van mogelijkheden. Ga je voor een accessoires, een haakpakket, een handwerkboek of tijdschrift of een garenpakket.

Hieronder vind je enkele suggesties van Scheepjes waar elke creatieveling zijn of haar hart sneller van gaat kloppen. Wil je meer over dit produkt weten klik dan gewoon even op de foto. 

Of ben je juist opzoek naar een accessoires voor het haken of breien?

Klik dan zeker eens op de onderstaande foto voor deze geweldige Giftsets zoals bijvoorbeeld Knitpro Limited Edition set Jádore breinaalden. Ergonomische haaknaalden set van Addi? Ook die hebben we.

Ook zijn er natuurlijk boeken en tijdschriften op het gebied van haken en breien te bestellen. Het Scheepjes Yarn Bookazine is altijd een aanrader, diverse patronen van beginner tot gevorderde. Of bijvoorbeeld het boek Journey van The Guy With The Hook een haakboek vol verhalen met een daarbij horend haakpatroon van een deken of een leuke sjaal en meer.

Ook is sinds kort het enige echte haaktijdschrift " Aan de Haak " bij ons te bestellen.

Op het gebied van breien kun je eens kijken of Fair Isle breien iets voor jouw is. Ga sokken breien met het boek Sock You Two. Zo veel mogelijkheden om wat te kiezen, en om KADO te geven.

 

Heb ik je genoeg inspiratie gegeven? Dan weet je vast wel wat je gaat kiezen.

Heb je niet gevonden/ gelezen wat je eigenlijk had willen lezen/ zien, vraag het me gerust door een reactie onder dit bericht te plaatsen of me een email te sturen info@wolengaren.com

 

Dankjewel dat je er weer was. Tot de volgende Blog.

Lieve groet Monique

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.