Workshop Sokken breien

Gelooft u dat sokken breien moeilijk is? Stap in een nieuw brei-avontuur, schrijf je in en binnen de kortste keren brei jij de mooiste sokken voor jezelf en je hele familie!

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen. Voor deze workshop gaan we er wel vanuit dat u de basistechnieken van breien kent.

Wat kun je verwachten?

Je leert; de maat meten, hoe je een Hollandse hiel breit en de mindering voor de tenen. Het is een breipatroon van boord naar teen. Er wordt wel verwacht dat je thuis eraan verder werkt voor de datum van de volgende les.

Wat is er inbegrepen?

Garen; Novita Nalle, voor één paar sokken, een set sokkennaalden 3.00mm. en patroon van Novita Nalle basis-sokken.

DE WORKSHOP GAAT ALLEEN DOOR BIJ MINIMAAL 3 AANMELDINGEN.

Wilt u liever alleen een workshop "Sokken Breien prive-les" volgen, waar u één op één alle uitleg krijgt? Kijk dan op deze pagina.

Natuurlijk is ook inbegrepen thee, koffie en iets lekkers.

De kosten voor de workshop is per persoon. Wilt u een reservering doen voor meerdere personen stuur ons dan een email info@wolengaren.com

Er worden geen producten verzonden, deze ontvangt u voorafgaand aan de workshop.

Wil je een workshop op locatie? 

Zodat ik jullie sokken breien ga leren? Dat is mogelijk voor groepen vanaf 4 tot 8 personen.

Stuur dan een email naar info@wolengaren.com en vermeld daarin om hoeveel personen het gaat en welke locatie het betreft. Dit is ook een leuke Workshop voor een groep vriendinnen, collega’s of met enkele buren samen. Noem het maar…..

Elke maand worden er weer nieuwe datums gepland voor haakworkshops en breiworkshops. Schrijf je in via het inschrijfformulier om zeker van een plekje te zijn. Blijf regelmatig op de website kijken van voor nieuwe workshops www.wolengaren.com/workshops

Cursussen/ workshop annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.