Workshops September 2022

Gepubliceerd op 30 augustus 2022 om 14:17

Hallo lieve Blog lezers,

De nieuwe agenda voor de workshop in de maand September ( en alvast de kinderworkshop in Oktober tijdens de herfstvakantie)  staan weer online Workshop volgen? www.wolengaren.com 

Er is een workshop te volgen in verschillende dagdelen, we hebben overdag en s'avonds tijden ingepland zodat er voor ieder een geschikt moment zal zijn. Kijk hier welke workshop jij graag wil volgen!

Ik vind het leuk om jouw te leren haken, daarvoor geef ik de workshop "haken voor beginners" maar zo leer ik ook graag de wat gevorderde hakers uitleg over hoe je een patroon en een diagram leest. Wat heel belangrijk is. Doorgaans heb ik vaak gemerkt dat menigeen te snel over een geschreven patroon leest en het is juist zo belangrijk om écht goed te lezen. Hierdoor voorkom je ergernis en uithalen van je haak of breiwerk. Bij het lezen van een haakdiagram is het belangrijk dat je de tekens leest en wat ze betekenen. Is dit wat je graag wil leren? Dan kies je de optie "Haken voor gevorderden".

Ook is er een workshop "Mini Mandela haken"" ! Leuk voor in je (tuin)huis.

Ook hebben we een nieuw toegevoegde workshop en dat is "Sokken Haken"! Ik hoor je denken, maar sokken brei je toch? Nee het is ook mogelijk om je eigen sokken te haken. Ook is het leuk om iemand gehaakte sokken kado te geven. Wil je toch liever leren sokken breien, dan hebben we ook daarvoor een workshop.

Natuurlijk hebben we ook aan de jeugd gedacht en hebben we een workshop "breien op een Breiring". Tijdens deze workshop gaan de kinderen leren om een muts te breien op een breiring. Deze workshop staat gepland in Oktober wanneer het Herfstvakantie 2022 is. Heb jij een creatief kind die dit graag wil leren? reserveer dan een plekje 

Workshop Breien met een Breiring kinderpakket | wol en garen  

In de maand November komen er ook workshops Mozaiek haken en breien. Dit zal uit meerdere lessen bestaan, maar daar lees je in de maand Oktober meer over, dus blijf de Blog regelmatig lezen, of als je denkt ik wil hier alvast meer informatie over, laat dan een reactie achter onder dit bericht met als onderwerp Mozaiek haken OF Mozaiek breien, ik neem dan contact met je op om informatie via email te sturen.

Dankjewel voor het lezen van mijn Blog, wil je een reactie achterlaten dan kan dat onder dit bericht. 

Lieve groet van mij en tot de volgende Blog.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.