Zooooo leuk dit! Mijn ontwerp in het Aan de Haak tijdschrift

Gepubliceerd op 24 augustus 2022 om 07:19

Hallo Lieve lezers,

Jullie hebben misschien wel al op facebook en Instagram het bericht voorbij zien komen van de wandhanger met het Inktvis paartje.

Dat is mijn allereerste Amigurumi haakontwerp en daar ben ik heel erg trots op!

Hoe het begon!! Een oproepje van Aan de haak magazine op facebook of Instagram (weet het niet exact meer) met de vraag voor haakontwerpers. Oke, Leuk! Maar kan ik dat wel? Map erbij gepakt, schetsjes gemaakt en beginnen maar. Op dat moment was ik bezig om een Octopus rammelaar/ bijtring te haken voor een klant, EN daar wilde ik iets mee doen.

Tijdens het haken is het tellen en wisselen van kleur belangrijk. De inktvisjes zet je alleen met het hoofd vast op de wandhanger waardoor de tentakels los blijven hangen voor een speels effect. Ik stuurde een foto van het eindresultaat naar de betreffende persoon van het blad @aandehaakmagazine en het werd heel enthousiast ontvangen. Mijn haakontwerp werd geplaatst in Aan de Haak Amigurumi 9.

Bestellen kan via https://www.hobbyou.nl/winkel/tijdschriften/aan-de-haak-tijdschriften/pre-order-amigurumi-magazine-9/ 

Kort voor de publicatie kreeg ik een berichtje van Hariëtte (contactpersoon bij het blad Aan de Haak) met de vraag of ik het leuk zou vinden als mijn haakontwerp van het Inktvispaartje ook in het Duitse Magazine geplaatst mag worden. Oke hoor ik dat goed?? doorplaatsing in het Duitse magazine? Uhh wat, uhh oke, dan mijn antwoord JA NATUURLIJK :)) Ik was zeg maar een klein beetje overdonderd. Het is een eenvoudig patroon als je de basissteken van het haken kent.

Ik vond het zo gaaf dat als je eerste haakontwerp in een Nederlands haaktijdschrift komt, dit ook meteen een gekozen ontwerp is voor de Duitstalige versie van het blad. Ik was zo in mijn Haak Nopjes ;)

Ook had ik laatst mijn ontwerp van de wandhanger meegenomen naar de Knit en Knot Beurs in Tilburg. Er werd heel positief op gereageerd en mijn uitgaves van de Amigurumi nr.9 waren dan ook snel verkocht.

Dit is echt zo leuk dat het naar meer smaakt. Nu gaan we verder met een nieuw ontwerp. Tussendoor nog wat WIP's afmaken en denken, schetsen en uitproberen van nieuwe ontwerpen.

Heb jij het tijdschrift ook? En wat vind je van mijn ontwerp? 

leuk als je een reactie plaatst, dat waardeer ik heel erg.

 

Bedankt voor het lezen en graag tot de volgende Blog

Lieve Groet van mij, Monique

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.