Deelname Knit en Knot beurs 2023

Gepubliceerd op 3 augustus 2023 om 10:37

Yes, ook dit jaar staan wij van Handwerkhoek Wol en Garen / www.wolengaren.com weer op de Knit & Knot beurs in Tilburg.

Vorig jaar was het voor ons de eerste keer dat wij als deelnemer op de beursvloer stonden. Dit was ons zo goed bevallen dat we het dit jaar overdoen. We hebben dit jaar geen workshops maar wij staan klaar voor je als je een hulpvraag hebt bij jouw haak- of breiwerk.

 

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Mooi garen gekocht,prachtig haak- of breipatroon gevonden maar op een of andere manier lukt het niet en verdwijnt het in de kast of een doos. Patroon klopt niet, is niet duidelijk of je ziet het gewoon niet. Maar jij en jouw bolletjes verdienen beter. Neem ze daarom mee en wij helpen je op weg.

Naderhand nog vragen! Dan kun je ons appen 0651967650, via Facebook https://www.facebook.com/NaaiatelierenhandwerkhoekMonique/ of Instagram https://www.instagram.com/handwerkhoek_monique/ een privé bericht sturen maar je kan natuurlijk ook jouw hulpvraag email naar info@wolengaren.com

 

Het is de 10e editie van KNIT & KNOT en wordt weer ouderwets een driedaags feest in de Koepelhal te Tilburg. Schrijf dus alvast deze datum(s) in je agenda.

Wij hebben dit jaar weer de samengestelde haakpakketten, Breipakketten, garen van o.a Scheepjes - Durable en Novita bij ons. Haak- en Breimagazines en accessoires. Ook zijn er haakpakketten met de ontwerpen van ons gezicht achter wolengaren.com Monique van den Elzen. Heb jij een van haar haakpakketten al gemaakt deel ze dan op facebook of Instagram met #haakpakkettenvanmonique.

 

Natuurlijk hebben we tijdens de beursdagen leuke aanbiedingen en korting.

Elke dag voor de eerste 50 kopers hebben we een leuke goodiebag. Dus kom naar onze stand en profiteer.

Het feestje is op 7, 8 en 9 september, net na de vakantie. Je bent iedere dag welkom van 10:00 tot 17:00 uur. Kortom een super dagje uit!

Heb jij al een kaartje besteld? Via de volgende link zijn ze te bestellen. https://knitenknot.nl/tickets-knitknot-2023/ En online tickets bestellen met korting is natuurlijk altijd leuk ;-) . Gaan we jouw zien?

 

ps. in de laatste week van Augustus gaan we gratis entreetickets weggeven. Blijf daarom de Blogs in de gaten te houden.

 

Leuk als je een reactie hieronder het bericht achter laat.

Tot de volgende Blog

Lieve groet Monique

HELP!

IK HEB HULP NODIG

BIJ MIJN HANDWERK.

 

GEEN PROBLEEM. STEL JOUW VRAAG IN EEN EMAIL AAN ONS EN WIJ KIJKEN OF WE JE WEER OP WEG KUNNEN HELPEN.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marga
10 maanden geleden

Leuke blog Monique.

Pam Peterse
9 maanden geleden

Ik was bij jullie stand op de knit@knot beurs, en kreeg een goodiebag. Toen vertelde je dat er een trekking zou zijn waarbij prijzen te winnen zijn. De uitslag zou op 10 september zijn….maar ik kan het nergens vinden.
Ik heb lotje nr. 10 gekregen. Heb ik iets gewonnen?
Groetjes, Pam Peterse