Haakboek vol verhalen en haakpatronen

Gepubliceerd op 21 september 2021 om 09:34

Dit is wat Mark, van The guy with the hook zegt over zijn eerste boek wat vanaf nu te verkrijgen is.

 

Eindelijk mag ik een lang en goed bewaard geheim onthullen. Ik heb het bijna een jaar bij me mogen dragen . Ergens rond de Herfst van 2020 toen de wereld op slot ging en we in een pandemie raakten – onstond het idee om wat persoonlijke reisverhalen op te schrijven vanuit al mijn reizen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Ik reisde veel en heb zoveel mooie culturen, mensen, rituelen, natuur, steden etc. mogen zien. In lockdown leerde ik realiseren hoe waardevol en een groot privilege het is om te kunnen reizen. het liet me groeien en het was waardevol dit eens op te schrijven. Vanuit deze verhalen kwam ook de gedachte hier gekoppelde haakpatronen bij te ontwerpen.

 

Wil jij ook in het bezit komen van dit geweldige exemplaar.

Bestel hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.