Scheepjes Lucky Yarn Box

Gepubliceerd op 6 september 2021 om 08:54

Scheepjes bestaat dit jaar maar liefst 165 jaar.

Omdat te vieren worden er leuke acties gedaan, herinneringen opgehaald en patronen die wat betekend hebben besproken.

Zo kwam er een oproep voorbij op social media om een motivatie in te sturen om kans te maken op een Lucky Yarn box.

En ik was één van de gelukkige.

De box bestaat uit maar liefst 8 bollen Scheepjes Colour Crafter, een mok, een gelimiteerde tas en nog een paar ander gadgets. Lang (eigenlijk te lang) heb ik nagedacht wat je met 8 verschillende kleuren kan maken. Er kwamen langzaam aan al werkjes voorbij sommige inspireerde me maar sommige ook echt niet. enkel schetsjes en probeersels verder was ik er uit, het wordt een blokjes deken. Het reslutaat volgt nog.

En daarmee hoop ik iemand een grote glimlach te geven, zoals de challenge bedoeld was.

Via #Scheepjessmile zie je de werkjes van  de deelnemers.

Lees je de volgende keer weer mee?

lieve groet van mij.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.