Knit&Knot de Beurs Summer Special

Gepubliceerd op 6 juli 2022 om 21:18

Zooooo Spannend dit!

Het is even stil geweest op de Blogpagina maar ik ben er weer en het leukste staat onderaan dit bericht :)

De reden dat ik een beetje afwezig was op Social Media was, of eigenlijk nog een beetje is, omdat ik druk bezig ben met het voorbereiden voor de beurs. Ik vind het SUPER spannend om voor de eerste keer als deelnemer op een beurs te staan. Nu wil je zeker wel weten welke beurs dat is?

Wij van Wol en Garen staan op Knit&Knot de Beurs "Summer Special"  in de Koepelhal in Tilburg 8 en 9 Augustus a.s.. Ik zal daar onder andere samen met Marga ( mijn beursassistentie) workshops gaan geven en natuurlijk is er ook een verkoop gedeelte, waar ik nu druk zelf pakketten voor aan het samenstellen ben van Scheepjes en Durable garens. Verschillende gratis patronen van Durable samen met het garen in een leuk pakket. Ook met enkele Yarn the after party Booklets van Scheepjes worden pakketten samengesteld.

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd naar dat wat jij graag doet is dat haken, breien, borduren, weven of.....? Laat het me weten in een reactie dat vind ik tof.

MAAR.........

Wat er allemaal in de stand te vinden zal zijn, zijn o.a. haakpakketten, breipakketten, boeken en losse patroon booklets van Scheepjes Yarn the after party, garen en accessoires. Als we het tenminste allemaal op tafel kunnen plaatsen.

 

Houdt de aankomende weken de site www.wolengaren.com in de gaten maar ook

de facebookpagina https://www.facebook.com/NaaiatelierenhandwerkhoekMonique en

Instagram https://www.instagram.com/handwerkhoek_monique/  hier worden leuke prijzen weggegeven.

Ga mij daarom snel volgen dan maak jij ook kans.

Nu komt het........

Wil jij kans maken op een gratis entreekaartje voor de Knit en Knot beurs 8 en 9 augustus a.s.

laat dan hieronder dit bericht jouw gegevens achter, vermeld in het berichtenvakje Knit&knot en wie weet

ben jij één van de 4 gelukkige die met jouw bericht een vrijkaartje wint.

Vanuit aanmeldingen hier op de blog worden de winnaars geloot.

 

Leuk dat je mijn bericht gelezen hebt,

Dat was het voor nu weer.

Tot de volgende Blog

Lieve groet Monique

Reactie plaatsen

Reacties

Kuypers Paula
2 jaar geleden

Ik ben een beetje haakverslaafd,en fan van jou gezellige winkeltje.Heeel veel succes op de beurs Monique🍀🍀

Elise Van Groenendael
2 jaar geleden

Knit en Knot

Ik ben een echte haakverslaafde. Gezellig iedere dinsdagmiddag samen met oa jou creatief bezig zijn.

Els Wouters
2 jaar geleden

knit&knot. Heel veel succes op de beurs en ik zou graag komen kijken naar jou stand en de workshops

Thera Dijkmans
2 jaar geleden

Leuk samen met mijn dochter!

Martie Sleegers
2 jaar geleden

Ik haak en brei met veel plezier en kom graag in je winkel om garen te kopen

Paula Kuypers
2 jaar geleden

Ben een beetje haakverslaafd,en wil heel graag naar Knit en KNOT om te zien wat je allemaal voor leuks hebt meegenomen. 😀😀