Durable Comfy en Durable Formidable

Gepubliceerd op 13 juli 2022 om 08:08

Durable introduceert in de maand juli maar liefst 2 nieuwe garen Durable Comfy EN Durable Formidable. Hieronder lees je meer over deze geweldig mooie garens.

 

Durable Comfy

Durable heeft een nieuwe aanwinst in het garen assortiment, Durable Comfy! Een fijn en zacht garen gemaakt van 100% microvezel acryl, waardoor het niet zomaar een acrylgaren is.

Microvezels zijn extra fijne vezels die heel natuurlijk aanvoelen. Ze geven Durable Comfy een lichte en zachte structuur en zorgen er tegelijkertijd voor dat het garen sterk en duurzaam is. Zo kan Durable Comfy goed vocht opnemen en afvoeren, waardoor het lijkt te ademen. Haak- en breiwerken voelen hierdoor bij warm weer heerlijk comfortabel aan. Een ideaal garen dus voor een fijn kledingstuk, sjaal, omslagdoek of een fijne muts. Daarnaast is het garen ook perfect voor een mooie deken voor op de bank, kortom genoeg mogelijkheden. Durable Comfy is verkrijgbaar in 58 kleuren, uiteenlopend van mooie pasteltinten, tot krachtige felle kleuren, maar ook fijne basic tinten. Voor ieder wat wils! Eén bol is 100 gram en bevat 266 meter garen. Klik hier voor alle kleuren.

Het eerste gratis haakpatroon is een geweldige mooie deken in Granny Stripes. Klik hier voor het gratis paroon.

 

Durable Formidable

Het Durable assortiment wordt verder versterkt met het nieuwe garen Durable Formidable. Dit mooie luxe garen gemaakt van 70% acryl, 23% viscose en 7% elastaan, voelt zijdezacht aan. Het aandeel elastaan zorgt voor stretch in de draad waardoor dit soepele garen heerlijk is om mee te werken en door de lichte stretch zullen kledingstukken gemaakt met dit garen "formidabel" op het lichaam aansluiten. De viscose in het garen zorgt ervoor dat het zijdezacht aanvoelt.

Behalve dat het garen uitermate geschikt is voor kleding, is het ook perfect voor het maken van accessoires zoals bijvoorbeeld, haarbanden, baby mutsjes, slofjes en niet te vergeten bikini’s! Dit flexibele garen zal er voor zorgen dat alle items nooit te strak zitten, maar wel mooi aansluiten. Durable Formidable is beschikbaar in 11 lichte
zomerse kleuren en bollen van 100 gram met 430 meter.  Kijk Hier voor alle kleuren en prijs.

Durable Comfy

Formidable

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.