Test haken Dainty Diamond Kussen

Gepubliceerd op 5 september 2021 om 18:27

Hi and Welcom,

Leuk als je even mijn berichtjes komt lezen. En ook altijd leuk als je een reactie plaatst.

Vandaag even over testhaken.

Ondanks dat ik al enkele projecten heb liggen, (wat vooral breiprojecten zijn) is het soms ook wel fijn om een eenvoudig haakproject te doen.

De oproep van @createdbycarolien op Instagram kwam eigenlijk op een goed moment. Ik heb gereageerd op haar oproep voor testhaken. En ze heeft me terug bericht met een email dat ik het patroon mag gaan testen.

Het haakpatroon van de Dainty Diamond Pillow werd mij toegestuurd en ik kon gaan beginnen. 

Ik haakte het kussen met Durable Double Four, de kleuren mocht ik zelf bepalen. Wat een mazzel als je een eigen winkel hebt om wat garen uit te zoeken.

Het is een haakpatroon wat erg goed te volgen is, zelfs een beginner (wel een goede basiskennis) kan dit patroon ook volgen.

Ik ben naast ontwerpen van haak en breipatronen ook graag bezig met het testen van patronen. Het ontwerpen vraagt veel tijd en geduld en dan heb je soms een afleiding nodig zodat je het ontwerpgedeelte even aan de kant kan leggen. Zo werk ik het beste.

 

Leuk dat je weer even mijn Blog hebt gelezen.

Lees je de volgende keer weer mee?

Lieve groet van mij.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.