Knit&Knot beurs Summer Special 2

Gepubliceerd op 12 augustus 2022 om 19:06

De Knit en Knot beurs zit er alweer een paar dagen op, maar hier mijn bevinding / ervaring om een eerste keer als deelnemer op een handwerkbeurs te staan.

Nadat ik entreekaartjes had gekocht om er als bezoeker naar toe te gaan, werd ik een week later benaderd door de organisatrice Thea. Zij heeft mij gevraagd of het misschien interessant was om er als deelnemer te staan. Daar moest ik even over nadenken. Na wat wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn leveranciers gevraagd wat ze voor mij in deze konden betekenen. 

Nou daar werd wel heel erg meedenkend en enthousiast op gereageerd door de firma G. Brouwer die mij over de streep getrokken hebben om het wel te gaan doen. En die kaartjes daar heb ik een ander blij mee gemaakt.

Het was een enorme leuke ervaring, maar ook voor ons als Handwerkhoek Wol en Garen een ervaring die je niet meer vergeet. Veel leuke mensen gesproken, de sfeer was erg goed. Bezoekers/ klanten waren zo enthousiast over onze stand. Het was natuurlijk wel erg slopend ik was na deze twee dagen dan ook totalloss, maar wel met een glimlach van oor tot oor. Ook heb ik in deze dagen veel geleerd over een eventuele volgende beurs hoe ik dat het beste kan invullen/ aanpakken.

Ook de workshops gingen goed, ook daar enorme leuke lieve mensen mogen leren sokken haken en of een boho buideltasje haken.

Het totale haakpakketje van het Boho Buideltasje  pakketje is te bestellen bij de pakketten. Boho buideltasje | wol en garen 

Er waren na de eerste dag wel wat negatieve berichten op social media ( niet over onze stand gelukkig :)) dat er veel van hetzelfde was. Wij hadden een gevarieerde kraam voor zowel haken als breien en dat hebben we ook gemerkt aan alle positieve reacties en aankopen.

Ik zeg samen met met lieve beursassistente we hebben het TOP gehad.

Was jij er ook? Deel jouw ervaring door een berichtje achter te laten. Daar leren wij misschien nog meer van ;)

 

Lief dat je mijn Blog (weer) gelezen hebt.

Lieve groet Monique

Tot de volgende Blog

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.