• Levertijd 2 a 3 Werkdagen
  • Gratis levering boven 49,95.

Workshop Breien voor Beginners Privé-les

Datum op afspraak.

Geef bij inschrijving jouw voorkeur aan welk dagdeel of tijd voor jouw het best uitkomt. Daarna geef ik je door welke mogelijkheden er openstaan.

Je kan ook via de Whatsapp of Messenger een bericht sturen 0651967650

 

Tijdens het volgen van een workshop Breien voor beginners privé-les, heb je alle aandacht voor jezelf. Hoe fijn is dat.

Ik leer je de basis-steken die het meest voorkomen in breipatronen. Laat ik je zien (en doen) hoe je met 2 kleuren breit, maar ook zal ik een uitleg geven hoe je diagrammen kunt lezen.

Wat is er inbegrepen?

set breinaalden, garen, plus een instructiemapje met daarin een duidelijke uitleg van de basis-steken en een diagram zodat je thuis verder kan gaan.

Natuurlijk is ook inbegrepen thee, koffie en iets lekkers.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de workshop "Breien voor  Beginners Privé-les " zijn € 49,50

Deze duurt 2,5 uur.

Heb jij zin om te gaan leren breien?

Schrijf je dan hieronder in voor een Workshop Breien voor beginners Privé-les bij @handwerkhoek_wolengaren

Cursussen/ workshop annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.

Als een cursus of workshop niet doorgaat, wordt door Wol en Garen gevraagd of je het reeds betaalde geld wil laten staan voor een toekomstige cursus (dezelfde of een andere) of dat je liever je geld terug wilt ontvangen. Het ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd.