Workshop Haken voor Beginners Privé-les

Stuur een email naar info@wolengaren.com vermeld dat u een Prive-workshop beginnend haken wilt volgen en ik stuur u de beschikbare datums en tijden door. Maar ik hoor ook graag van je waar je voorkeur naar uit gaat, ochtend, middag of avond.

Tijdens het volgen van een workshop Haken voor beginners privé-les, heb je aale aandacht voor jezelf. Hoe fijn is dat.

Ik leer je de basis-steken die het meest voorkomen in haakpatronen. Laat ik je zien (en doen) hoe een kleurwissel gaat maar ook zal ik een uitleg geven hoe je haakdiagrammen kunt lezen. We leren haken in het rond en gaan met een mini mandala/ dromenvanger naar huis.

Wat is er inbegrepen?

Haaknaald Knitpro wave, garen, een metalen ring, plus een instructiemapje met daarin een duidelijke uitleg van de basis-steken en een diagram zodat je thuis verder kan gaan.

Natuurlijk is ook inbegrepen thee, koffie en iets lekkers.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de workshop "Haken voor  Beginners Privé-les " zijn € 47,50

Deze workshop/ les duurt 2,5 uur.

Heb jij zin om te gaan leren haken?

Schrijf je dan hieronder in voor een Workshop Haken voor beginners Privé-les bij @handwerkhoek_wolengaren

Cursussen/ workshop annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.