Workshop Amigurumi haken

Wil jij amigurumi leren haken? Maar wat betekent nu eigenlijk amigurumi haken? Amigurumi is een Japanse techniek waarbij je poppetjes, knuffeltjes en andere 3D vormen haakt.

In deze les gaan we de techniek leren en haken we een sleutelhanger.

Wat kun je verwachten?

In deze workshop werken we met de basis haaksteken en gaan ervan uit dat je deze kent. We gaan een sleutelhanger haken, zodat je Amigurumi techniek leert.

Wat is er inbegrepen?

- Haaknaald, 2 bolletje Katoen 50gr. (kleur naar keuze),

- instructiemapje met daarin een duidelijke uitleg zodat je thuis verder kan gaan.

DE WORKSHOPS GAAN ALLEEN DOOR BIJ 3 OF MEER AANMELDINGEN

Natuurlijk is ook inbegrepen thee, koffie en iets lekkers.

De kosten voor de workshop is per persoon. Wilt u een reservering doen voor meerdere personen stuur ons dan een email info@wolengaren.com

Er worden geen producten verzonden, deze ontvangt u voorafgaand aan de workshop.

Wil je een workshop op locatie? 

Dat is mogelijk voor groepen vanaf 5 tot 10 personen.

Stuur dan een email naar info@wolengaren.com en vermeld daarin om hoeveel personen het gaat en welke locatie het betreft. Dit is ook een leuke Workshop voor een groep vriendinnen, collega’s of met enkele buren samen. Noem het maar…..

Elke maand worden er weer nieuwe datums gepland voor haakworkshops en breiworkshops. Schrijf je in via het inschrijfformulier om zeker van een plekje te zijn. Blijf regelmatig op de website kijken van voor nieuwe workshops www.wolengaren.com/workshops

Cursussen/ workshop annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.

Als een cursus of workshop niet doorgaat, wordt door Wol en Garen gevraagd of je het reeds betaalde geld wil laten staan voor een toekomstige cursus (dezelfde of een andere) of dat je liever je geld terug wilt ontvangen. Het ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd.