Workshop Granny square tas haken

Voor deze workshop gaan we er van uit dat u de basis steken van haken kent.

In deze workshop gaan we aan de slag met haken met meerdere kleuren. Jij maakt jouw eigen kleur keuze, zodat je een unieke tas krijgt. Want tenslotte is er dan maar ééntje van ;-)

We haken de tas met een 100% gemerceriseerd katoen, u kiest tijdens de 1e avond uw kleuren. En werken met het patroon uit het boek van Cecile Franconie.

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen. De 2e les in overleg.

Wat kun je verwachten?

In deze workshop werken we met de basis Granny square, meestal gebruiken we  5 kleuren (1 hoofdkleur en 4 verschillende kleuren) om een vrolijke tas te krijgen.

Wat is er inbegrepen?

Haaknaald Knitpro wave, 6 bolletje Katoen 50gr. (kleur naar keuze), een bamboe handvat, een knoop, plus een instructiemapje met daarin een duidelijke uitleg zodat je thuis verder kan gaan. In de 2e les in elkaar zetten en uitleg voor de voering.

DE WORKSHOP GAAT ALLEEN DOOR BIJ MINIMAAL 3 AANMELDINGEN.

Natuurlijk is ook inbegrepen thee, koffie en iets lekkers.

De kosten voor de workshop is per persoon. Wilt u een reservering doen voor meerdere personen stuur ons dan een email info@wolengaren.com

Er worden geen producten verzonden, deze ontvangt u voorafgaand aan de workshop.

Wil je een workshop op locatie? 

Dat is mogelijk voor groepen vanaf 5 tot 10 personen.

Stuur dan een email naar info@wolengaren.com en vermeld daarin om hoeveel personen het gaat en welke locatie het betreft. Dit is ook een leuke Workshop voor een groep vriendinnen, collega’s of met enkele buren samen. Noem het maar…..

Elke maand worden er weer nieuwe datums gepland voor haakworkshops en breiworkshops. Schrijf je in via het inschrijfformulier om zeker van een plekje te zijn. Blijf regelmatig op de website kijken van voor nieuwe workshops www.wolengaren.com/workshops

Cursussen/ workshop annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.

Als een cursus of workshop niet doorgaat, wordt door Wol en Garen gevraagd of je het reeds betaalde geld wil laten staan voor een toekomstige cursus (dezelfde of een andere) of dat je liever je geld terug wilt ontvangen. Het ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd.