Workshop Granny square tas haken

Dinsdag 20 en 27 februari 2024 van 09.00 - 11.30 uur

Woensdag 21 en 28 februari 2024 van 19:00 - 21:30 uur

Dinsdag 5 en 12 maart2024 van 09.00 - 11.30 uur

Woensdag 6 en 13 maart 2024 van 09:00 - 11:30 uur

Woensdag 20 en 27 maart 2024 van 19:00 - 21:30 uur

Voor deze workshop gaan we er van uit dat u de basis steken van haken kent.

In deze workshop gaan we aan de slag met haken met meerdere kleuren.

Jij maakt jouw eigen kleur keuze, zodat je een unieke tas krijgt.

Want tenslotte is er dan maar ééntje van ;-)

We haken de tas met een 100% gemerceriseerd katoen, u kiest tijdens de 1e avond uw kleuren.

 

Wat kun je verwachten?

In deze workshop werken we met de basis Granny square. De kleur die je kiest kan zijn één kleur of meerdere, meestal gebruiken we  5 kleuren (1 hoofdkleur en 4 verschillende kleuren) om een vrolijke tas te krijgen.

Wat is er inbegrepen?

Haaknaald Knitpro wave, 6 bolletje Katoen 50gr. (kleur naar keuze), een bamboe handvat, een knoop, plus een instructiemapje met daarin een duidelijke uitleg zodat je thuis verder kan gaan.

Natuurlijk is ook inbegrepen thee of koffie en iets lekkers.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de workshop " Granny square tas Haken " zijn € 49,95 p.p.

DEZE WORKSHOP BESTAAT UIT 2 DAGDELEN, De 1e les is de uitleg van de granny en gaan we deze haken, thuis ga je verder en in de 2e les gaan we de tas in elkaar zetten. De voering wordt in de 2e les uitgelegd zodat je dat thuis kan doen.

 

DE WORKSHOPS GAAN ALLEEN DOOR BIJ 3 OF MEER AANMELDINGEN

Wil je een workshop op locatie? 

Dat is mogelijk voor groepen vanaf 5 tot 10 personen.

Stuur dan een email naar info@wolengaren.com en vermeld daarin om hoeveel personen het gaat en welke locatie het betreft. Dit is ook een leuke Workshop voor een groep vriendinnen, collega’s of met enkele buren samen. Noem het maar…..

Elke maand worden er weer nieuwe datums gepland voor haakworkshops en breiworkshops. Schrijf je in via het inschrijfformulier om zeker van een plekje te zijn. Blijf regelmatig op de website kijken van voor nieuwe workshops www.wolengaren.com/workshops

 

Cursussen/ workshop annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.

Als een cursus of workshop niet doorgaat, wordt door Wol en Garen gevraagd of je het reeds betaalde geld wil laten staan voor een toekomstige cursus (dezelfde of een andere) of dat je liever je geld terug wilt ontvangen. Het ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd.