Workshop (sneaker)Sokken Haken

In de maanden mei t/m augustus gaan we sneakersokken haken. 

Voor deze workshop gaan we er wel vanuit dat u de basis-steken van haken kent.

Wat kun je verwachten?

Je leert; de maat meten om te weten welk stekenaantal je nodig hebt voor de opzet, hoe je een Hollandse hiel haakt en de mindering voor de tenen. Het is een haakpatroon van teen naar boord.

Wat is er inbegrepen?

Garen voor één paar sokken, een haaknaald Knitpro Wave 3.00mm. en een patroon.

Ook kunt u het Boek "Sokken haak je zo" aanschaffen (zolang de voorraad strekt) voor maar € 11.= extra met daarin ook een duidelijke uitleg van o.a. een haakpatroon 'boord naar teen".

Wilt u alleen een workshop " sneaker Sokken haken" volgen kijk dan op deze pagina.

Er worden geen producten verzonden, deze ontvangt u voorafgaand aan de workshop.

Wil je een workshop op locatie? 

Zodat ik jullie sokken haken ga leren? Dat is mogelijk voor groepen vanaf 5 tot 10 personen.

Stuur dan een email naar info@wolengaren.com en vermeld daarin om hoeveel personen het gaat en welke locatie het betreft. Dit is ook een leuke Workshop voor een groep vriendinnen, collega’s of met enkele buren samen. Noem het maar…..

Elke maand worden er weer nieuwe datums gepland voor haakworkshops en breiworkshops. Schrijf je in via het inschrijfformulier om zeker van een plekje te zijn. Blijf regelmatig op de website kijken van voor nieuwe workshops www.wolengaren.com/workshops

Cursussen/ workshop annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.

Foto van de sok is enkel als voorbeeld.