• Levertijd 2 a 3 Werkdagen
  • Gratis levering boven 49,95.

Workshop Sokken Haken

Donderdag 11-18-25 januari 2024 19:00 - 21:30 uur

Donderdag 15-22-29 februari 2024 19:00 - 21:30 uur

Donderdag 14-21-28 maart 2024 19:00 - 21:30 uur

Deze workshop bestaat uit 3 dagdelen.

Voor deze workshop gaan we er wel vanuit dat u de basis-steken van haken kent.

 

Wat kun je verwachten?

Je leert; de maat meten om te weten welk stekenaantal je nodig hebt voor de opzet, hoe je een Hollandse hiel haakt en de mindering voor de tenen. Het is een haakpatroon van boord naar teen. Er wordt wel verwacht dat je thuis eraan verder werkt voor de datum van het 2e en 3e dagdeel.

Wat is er inbegrepen?

Garen voor één paar sokken, een haaknaald Knitpro Wave 3.00mm. en een patroon.

Ook kunt u het Boek "Sokken haak je zo" aanschaffen (zolang de voorraad strekt) voor maar € 11.= extra met daarin ook een duidelijke uitleg van o.a. een haakpatroon 'teen naar boord".

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze workshop inclusief benodigdheden zijn € 65,00 p.p. voor 3 avonden.

 

Wil je een workshop op locatie? 

Zodat ik jullie sokken haken ga leren? Dat is mogelijk voor groepen vanaf 5 tot 10 personen.

Stuur dan een email naar info@wolengaren.com en vermeld daarin om hoeveel personen het gaat en welke locatie het betreft. Dit is ook een leuke Workshop voor een groep vriendinnen, collega’s of met enkele buren samen. Noem het maar…..

Elke maand worden er weer nieuwe datums gepland voor haakworkshops en breiworkshops. Schrijf je in via het inschrijfformulier om zeker van een plekje te zijn. Blijf regelmatig op de website kijken van voor nieuwe workshops www.wolengaren.com/workshops

 

Cursussen/ workshop annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.

Als een cursus of workshop niet doorgaat, wordt door Wol en Garen gevraagd of je het reeds betaalde geld wil laten staan voor een toekomstige cursus (dezelfde of een andere) of dat je liever je geld terug wilt ontvangen. Het ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd.

Foto is enkel als voorbeeld dit wordt niet de sok die we gaan haken.