Zelf sokken breien en draag ze het hele jaar door. Het kan!

Met Durable Soqs garens kun je de mooiste sokken samenstellen in jouw favoriete kleur. Gratis patronen vindt je in het menu patronen.

Door de samenstelling is het garen in de winter behaaglijk aan je voeten en in de zomer heb je geen last van zweetvoetjes ;) .

Ook Schachenmayr heeft de mooiste garens om sokken te breien die je het hele jaar door kan dragen. 

Bij de Regia Design Line ontstaat het patroon vanzelf doordat het garen zo geverfd is. Makkelijk toch en super leuk. 

Wil je toch graag de uitdaging om zelf een patroon in je sokken te breien dan kan dat makkelijk met Durable Soqs, en zijn de boeken "Vrolijke sokken breien" en of "Sock You Two" van Mr.Knitbear en DenDennis een echte aanrader.

Bestellen kan via het menu 'boeken'.

 

De Schachenmayer garens en de Regia Design Line zijn

tijdelijk en beperkt leverbaar,

dus profiteer en geniet van heerlijk zelf gebreide sokken.

Breien met een haaknaald!

 

Knooking  is een samenvoeging van de Engelse woorden ‘knitting’ (breien) en ‘hooking’ (haken). Het heeft eigenlijk weinig met haken te maken, afgezien van de vorm van de naald. Het werk dat je met knooking maakt ziet eruit als breiwerk.

Met knooking kan je eigenlijk alles doen wat je met breien  ook kan doen, zoals recht en averecht breien, kabels, ajour en rondbreien. En in tegenstelling tot bij breien kan alles met 1 naald. Dus je hebt geen aparte rondbreinaald en kabelnaalden nodig. In principe kan je met de knook dus ook gewoon breipatronen gebruiken. En je kan er ook nog eens mee haken!