Workshop haken voor gevorderden privé-les

Je hebt het haken al aardig onder de knie maar je wil een stapje verder. Haken met meerdere kleuren en patronen.

Dan hebben wij goed nieuws. Vanaf nu kan je bij ons een leuke privé workshop volgen om bijvoorbeeld deze leuke Clutch/ tas te haken.

 

Stuur een email naar info@wolengaren.com vermeld dat u een Prive-workshop haken voor gevorderden wilt volgen en ik stuur u de beschikbare datums en tijden door. Maar ik hoor ook graag van je waar je voorkeur naar uit gaat, ochtend, middag of avond.

 

Wat kun je verwachten?

Je leert de techniek mozaïek haken en hoe je daar het patroon van leest.

Je gaat met een mooie clutch naar huis. Ben je nog niet zover gekomen, wees gerust je kan hem thuis afmaken, de techniek is je tijdens deze les geleerd.

Wat is er inbegrepen?

Garen voor één clutch te haken, een haaknaald Knitpro Wave (maat overeen te komen) en een patroon.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze workshop inclusief benodigdheden zijn € 27,50 p.p.

 

Wil je een workshop op locatie? 

Dat is mogelijk voor groepen vanaf 5 tot 10 personen.

Stuur dan een email naar info@wolengaren.com en vermeld daarin om hoeveel personen het gaat en welke locatie het betreft. Dit is ook een leuke Workshop voor een groep vriendinnen, collega’s of met enkele buren samen. Noem het maar…..

Elke maand worden er weer nieuwe datums gepland voor haakworkshops en breiworkshops. Schrijf je in via het inschrijfformulier om zeker van een plekje te zijn. Blijf regelmatig op de website kijken van voor nieuwe workshops www.wolengaren.com/workshops

 

Cursussen/ workshop annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.