Workshop haken voor gevorderden

datums worden nog ingepland!

Je hebt het haken al aardig onder de knie maar je wil een stapje verder. Haken met meerdere kleuren. Dat is wat we gaan doen in deze workshop.

Wat kun je verwachten?

Je leert de techniek mozaïek haken en hoe je daar het patroon van leest.

Wat is er inbegrepen?

2 bollen Scheepjes Softfun (kleur naar keuze), een Knitpro wave haaknaald en een patroon.

Natuurlijk is er ook koffie/ thee en wat lekkers.

De kosten voor de workshop is per persoon. Wilt u een reservering doen voor meerdere personen stuur ons dan een email info@wolengaren.com

DE WORKSHOPS GAAN ALLEEN DOOR BIJ 3 OF MEER AANMELDINGEN

Wilt u alleen een workshop "Haken voor gevorderden" volgen kijk dan op deze pagina.

Er worden geen producten verzonden, deze ontvangt u voorafgaand aan de workshop.

Wil je een workshop op locatie? 

Zodat ik jullie het haken ga leren? Dat is mogelijk voor groepen vanaf 5 tot 10 personen.

Stuur dan een email naar info@wolengaren.com en vermeld daarin om hoeveel personen het gaat en welke locatie het betreft. Dit is ook een leuke Workshop voor een groep vriendinnen, collega’s of met enkele buren samen. Noem het maar…..

Elke maand worden er weer nieuwe datums gepland voor haakworkshops en breiworkshops. Schrijf je in via het inschrijfformulier om zeker van een plekje te zijn. Blijf regelmatig op de website kijken van voor nieuwe workshops www.wolengaren.com/workshops

 

Cursussen/ workshop annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.