• Levertijd 2 a 3 Werkdagen
  • Gratis levering boven 49,95.

Haken voor beginners Deel 2

Datums volgen nog

Je beheerst de basistechnieken van haken maar je wilt een stap verder! Wil je leren hoe je bijvoorbeeld een fantasiesteek haakt of wil je weten hoe je een haakdiagram leest? Volg dan deze workshop. Aanmelden kan door eenvoudig hieronder het formulier in te vullen.

Wat kun je verwachten?

In deze workshop worden de basistechnieken gebruikt om verder te kunnen met bijvoorbeeld een fantasiesteek je leert hoe je een haakdiagram leest en we gaan een onderzetter haken waarbij je in een spiraal haakt. En misschien wel in 2 kleuren!

 

Wat is er inbegrepen?

2 bolletjes Katoen (kleur naar keuze) plus een instructiemapje met daarin een duidelijke uitleg van de bijv. fantasiesteken, een haakdiagram waarbij je met 2 kleuren gaat haken in spiraal vorm, zodat je thuis verder kan gaan. Neem je eigen haaknaald mee of koop deze tijdens de workshop.

Natuurlijk is ook inbegrepen veel gezelligheid, thee, koffie en iets lekkers.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de workshop Basistechnieken haken zijn € 15,00 p.p.

Komt u met 4 of max. 6 meer personen dan kost het € 12,00 p.p.

Wil je een workshop op locatie? 

Zodat ik jullie de basistechnieken haken ga leren? Dat is mogelijk voor groepen vanaf 5 tot 10 personen.

Stuur dan een email naar info@wolengaren.com en vermeld daarin om hoeveel personen het gaat en welke locatie het betreft. Dit is ook een leuke Workshop voor een groep vriendinnen, collega’s of met enkele buren samen. Noem het maar…..

Elke maand worden er weer nieuwe datums gepland voor haakworkshops en breiworkshops. Schrijf je in via het inschrijfformulier om zeker van een plekje te zijn. Blijf regelmatig op de website kijken van voor nieuwe workshops www.wolengaren.com/workshops