Mini Mandala haken

Datums worden nog ingepland

 

Tijdens deze les gaan we een Mini Mandela haken. Voor deze workshop gaan we er wel vanuit dat u de basissteken van haken kent.

We gaan de mandala in één kleur haken.

Wat kun je verwachten?

In deze les leer je met verschillende steken rondhaken. Met deze uitleg gaan we gedurende de les de mini mandala haken.

Wat is er inbegrepen?

Een Knitpro Wave haaknaald 2.5mm, een patroon, 2 bolletjes katoen (kleur naar keuze) , een metalen ring.

We werken met een patroon welke in diverse maten van ringen geplaatst kan worden.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deze workshop zijn € 27,50 p.p.

 

Wil je een workshop op locatie? 

Dat is mogelijk voor groepen vanaf 4 tot 8 personen.

Stuur dan een email naar info@wolengaren.com en vermeld daarin om hoeveel personen het gaat en welke locatie het betreft. Dit is ook een leuke Workshop voor een groep vriendinnen, collega’s of met enkele buren samen. Noem het maar…..

Elke maand worden er weer nieuwe datums gepland voor haakworkshops en breiworkshops. Schrijf je in via het inschrijfformulier om zeker van een plekje te zijn. Blijf regelmatig op de website kijken van voor nieuwe workshops www.wolengaren.com/workshops

 

Cursussen/ workshop annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.

Als een cursus of workshop niet doorgaat, wordt door Wol en Garen gevraagd of je het reeds betaalde geld wil laten staan voor een toekomstige cursus (dezelfde of een andere) of dat je liever je geld terug wilt ontvangen. Het ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd.

                          Foto is enkel als voorbeeld